Volume kruiwagen

Hieronder ons volledige assortiment. Met deze kruiwagens neemt u nog meer vracht mee dan een stalkruiwagen. Ideaal om lekker snel en efficiënt te werken. Een goede volume kruiwagen is onmisbaar op het plattelandsleven.

Een volume kruiwagen kan gebruikt worden voor het vervoeren of verplaatsen van vee op de boerderij. De kruiwagen is beschikbaar in verschillende uitvoeringen. Het kleinste model begint met een inhoud van 250 liter. Volume kruiwagens zijn ideaal voor gebruik op de boerderij, manege en tuin. Eenvoudig vervoert u grote hoeveelheden hooi, stro en blad. De kruiwagens vanaf 350 liter hebben ook nog een handige kiepfunctie.

De kruiwagens zijn voorzien van twee wielen. Het voordeel van twee wielen is dat hij zeer stabiel is en daardoor is de kans op omslaan zeer klein. Daarnaast is de kruiwagen, doordat hij twee wielen heeft, erg geschikt om te gebruiken wanneer u lange afstanden moet afleggen met de kruiwagen. Alle kruiwagens zijn gemaakt van hoogwaardig en sterk materiaal. Door de metalen velgen zijn ze in staat om zware gewichten te dragen.