Ruilen & Retourneren

Toch niet blij met je aankoop? Dan kun je dit binnen 14 dagen, na ontvangst van je product, bij ons melden. U heeft vervolgens 14 dagen, na de herroepingsmelding, om de producten naar ons terug te sturen. Graag wel in originele staat en verpakking (indien redelijkerwijs mogelijk). Dus bekijk het product gerust zoals je in de winkel zou doen. Voorbeeld: haal een tondeuse uit de doos en bekijk hem van alle kanten, steek de stekker in het stopcontact en laat hem even lopen, maar ga er niet de hond mee scheren.

Gebruikmaken van je herroepingsrecht

Wil je gebruikmaken van je herroepingsrecht, dan kan je gebruikmaken van het herroepingsformulier en deze zo compleet mogelijk invullen en mailen naar info@agrowinkel.nl

Instructies voor het retour sturen
Gebruik voor een goede en snelle verwerking ons retourformulier

Retourformulier uitprinten

Retouradres:

Agrowinkel.nl
t.a.v. Afdeling Retouren
Schiphorsterweg 20
7966 AC Meppel
NEDERLAND

Terugbetaling

Wanneer betalen we terug?

Wij zullen alle gemaakte kosten (aanschafkosten en verzendkosten) zo snel mogelijk maar in ieder geval binnen 14 dagen na herroeping terugstorten. Wij kunnen wachten met terugbetalen totdat wij de door jouw retour gestuurde producten (samen met het retourformulier) hebben ontvangen of indien je het bewijs dat je de producten hebt verstuurd hebt overlegd.

Wat krijg je terug?

Je krijgt het aankoopbedrag volledig terug inclusief de betaalde verzend en betaalkosten. Komt jouw product in aanmerking voor een deelvergoeding? Dan betalen we het betreffende gedeelte van het aankoopbedrag terug..

Hoe krijg je je geld terug?

Als je geld terugkrijgt, storten we het bedrag op dezelfde manier terug zoals je de bestelling hebt afgerekend. Mocht dit toch niet lukken, dan nemen we uiteraard zo snel mogelijk contact op.

Tips voor het retour sturen

  • Zorg ervoor dat het artikel goed ingepakt is zodat deze niet kan beschadigen door transport.
  • Gebruik bij voorkeur dezelfde omdoos en verpakkingsmaterialen waarin wij het product hebben verstuurd.
  • Plak in geen geval stickers op de productverpakking.
  • Schrijf in geen geval op de productverpakking.

Enkele producten die uitgezonderd zijn.

  • Geneesmiddelen, bestrijdingsmiddelen en verzorgingsproducten waarvan de verzegeling is verbroken kunnen niet geruild of geretourneerd worden, om redenen van gezondheidsbescherming en hygiëne.
  • Voor het beoordelen van verbruiksartikelen zoals batterijen is het niet nodig om ze uit te pakken. Doet je dit toch, dan zijn ze niet meer verkoopbaar en is de waardevermindering 100%.

Kosten voor het retour sturen

Kosten voor retour zenden worden niet door ons vergoed. Kortom de kosten van de retourzending zijn voor uw eigen rekening en zullen niet worden vergoed.