Retourneren of ruilen

Bent u niet tevreden over de ontvangen bestelling of een product? Of is het misschien stuk. Heel vervelend. Wij gaan dit samen met u z.s.m. oplossen. U heeft

1Verpak alle artikelen weer in de orginele verpakking.
2Ga hier naar uw bestelling.Klik dan op uw ordernummer (bestelling id) en klik bovenaan de pagina op de link verzoek tot vervanging of terugbetaling.
3Selecteer nu welk product u wil vervangen of retourneren. Als u de gehele bestelling wilt retourneren selecteert u alle producten.
4Stuur het pakketje m.b.v. DHL (tarieven) of Postnl (tarieven) naar: JRetail, Schiphorsterweg 20, 7966AC De Schiphorst (Meppel). Voor het retourneren van kruiwagens zie info onderaan deze pagina.
5Wanneer u het pakketje heeft aangeboden bij de door u zelf gekozen pakketdienst ontvangen wij graag een mail met de track & trace code retouren@jretail.nl.

Voorwaarden retourneren & ruilen

U heeft het recht om de overeenkomst met betrekking tot de aankoop van een product gedurende een bedenktijd van 14 (veertien) kalenderdagen zonder opgave van redenen ontbinden ingaande op de dag van ontvangst van het product. Het product kan alleen ongebruikt en, indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden. Na ontvangst producten zullen wij u uiterlijk binnen 14 dagen na ontbinding het betaalde bedrag (inclusief verzendkosten) crediteren. Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening. Voor het retourneren kunt u gebruik maken van ons modelformulier.

Voor de complete herroepingsvoorwaarden verwijzen wij u naar onze algemene voorwaarden (artikel 6 t/m 10).
Voorwaarden voor het retourneren of ruilen van defecte artikelen:

Klanten hebben het recht om eventuele ontdekte gebreken aan de verkoper te melden en te vragen deze binnen 30 (dertig) kalenderdagen na ontvangst van de artikelen te repareren of vervangen. De enige uitzondering zijn gebreken die worden veroorzaakt door onjuist gebruik.

Retourneren kruiwagens

Vanwege het grote formaat van kruiwagens maken wij gebruik van een transporteur die met grote bakwagens (vrachtwagens) rijdt. Helaas verzorgt deze transporteur alleen de verzending van bedrijf naar consument. Wilt u gebruik maken van uw herroepingsrecht dan draait uzelf op voor de retour verzendkosten (zie artikel 8 punt 5 van onze algemene voorwaarden). Deze kosten crediteren wij niet! Wij willen u erop wijzen dat deze kosten kunnen variëren van € 30,- tot € 50,-. Afhankelijk van de transporteur. Eventueel kunnen wij hierin bemiddelen.